London Cab, Engelse taxi 1956 1972 1980

Wij bieden bruidsvervoer in diverse London Cabs zowel in origineel zwart als in bijzonder roomwit. De originele zwarte London Cabs zijn gebouwd in 1972 en 1980.
Buiten de 2 London Cabs bezitten wij ook nog een andere trouwauto namelijk de roomwitte London Cab, van het merk Beardmore uit 1956, geheel gerestaureerd en de inrichting met rood leder vernieuwd. Een unieke trouwauto en ook weer een zeer zeldzaam exemplaar. Hiervan zijn er in Nederland in deze uitvoering geen enkele

De huurprijs voor de roomwitte London Cab wordt standaard voor 4 uur verhuurd tegen een vergoeding van 455,- euro incl. aan en afrijden, km, brandstof, chauffeur en btw.
Voor ieder extra uur, vragen wij een vergoeding van 65,- euro

De huurprijs voor de originele zwarte London Cab wordt standaard voor 4 uur verhuurd tegen een vergoeding van 375,- euro incl. aan en afrijden, km, brandstof, chauffeur en btw.
Voor ieder extra uur, vragen wij een vergoeding van 65,- euro

 

Amerikaanse Yellow Cab 1965

De unieke en in Nederland zeer weinig voorkomende New York Yellow Cab uit 1965 sierde in de zestiger jaren de straten van New York. De Yellow Cab is niet alleen geweldig geschikt als trouwauto, maar is in combinatie met de Amerikaanse 42 persoons schoolbus een unieke combinatie. Een echte New York Yellow Cab is een Checker Marathon, alle andere merken Yellow Cabs uit deze periode zijn niet de echte met heel veel instap/beenruimte en taximeter.

De huurprijs voor de Yellow Cab wordt standaard voor 4 uur verhuurd tegen een vergoeding van 455,- euro incl. aan en afrijden, km, brandstof, chauffeur en btw.
Voor ieder extra uur, vragen wij een vergoeding van 65,- euro

 

VW Beetle Cabrio

nieuwste model VW Beetle cabriolet zelf rijden op uw trouwdag!

De VW Beetle is aangepast voor trouwvervoer met lichtbeige lederen bekleding en beige linnen kap.

De VW Beetle is ook te huur met chauffeur tegen een standaard minimum tarief van 4 uur tegen een vergoeding van 550,- euro incl. aan en afrijden, km, brandstof, chauffeur en BTW.

Zonder chauffeur is de VW Beetle te huur van ’s morgens 06.00 tot 24.00 uur tegen een vergoeding van 450,- euro incl. km, brandstof en BTW. (prijs gebaseerd op halen en terugbrengen in Ridderkerk)
Excl. 250,- euro borg.