Pontiac Stratochief

De Pontiac Stratochief van 1958 is een model, waarvan er maar enkele gemaakt zijn. Een juweeltje van een trouwauto. De grease/Rock en Roll Pontiac heeft de kleur roomwit met Bordeaux rode zijbies. Dit zeldzame model is geproduceerd door General Motor Zuid-Afrika en heeft een rechts stuur.

De huurprijs voor deze zeldzame klassieker bedraagt 495,- euro voor de standaard 4 uur,
incl. aan- en afrijden, km, brandstof, chauffeur en btw.
Voor ieder extra uur, vragen wij een vergoeding van 65,- euro

 

Daimler DJ250 1953

Nu nog in restauratie, maar gereed; voorjaar 2015 in een prachtige roomkleur en nieuwe bordeaux ledere bekleding. De Daimler DJ 250 is weer een van onze zeldzame exemplaren. De Daimler was somber zwart en is nu levendig en prachtig roomwit, zeer geschikt als trouwauto.
Foto’s die te zien zijn, zijn voorbeeldfoto’s van het model maar de kleur wordt in zijn geheel roomwit.

De huurprijs voor deze zeldzame klassieker bedraagt 495,- euro voor de standaard 4 uur, incl. aan en afrijden, km, brandstof, chauffeur en btw.
Voor ieder extra uur, vragen wij een vergoeding van 65,- euro

 

London Cab, Engelse taxi 1956 1972 1980

Wij bieden bruidsvervoer in diverse London Cabs zowel in origineel zwart als in bijzonder roomwit. De originele zwarte London Cabs zijn gebouwd in 1972 en 1980.
Buiten de 2 London Cabs bezitten wij ook nog een andere trouwauto namelijk de roomwitte London Cab, van het merk Beardmore uit 1956, geheel gerestaureerd en de inrichting met rood leder vernieuwd. Een unieke trouwauto en ook weer een zeer zeldzaam exemplaar. Hiervan zijn er in Nederland in deze uitvoering geen enkele

De huurprijs voor de roomwitte London Cab wordt standaard voor 4 uur verhuurd tegen een vergoeding van 455,- euro incl. aan en afrijden, km, brandstof, chauffeur en btw.
Voor ieder extra uur, vragen wij een vergoeding van 65,- euro

De huurprijs voor de originele zwarte London Cab wordt standaard voor 4 uur verhuurd tegen een vergoeding van 375,- euro incl. aan en afrijden, km, brandstof, chauffeur en btw.
Voor ieder extra uur, vragen wij een vergoeding van 65,- euro

 

Humber Snipe Saloon 1934

De Humber Snipe Saloon 1934 is ook weer zo’n zeldzame oldtimer trouwauto in ons assortiment Ook deze trouwauto is geheel gerestaureerd. Vier deurs en in de kleuren roomwit en zwart. Een unieke trouwauto, waarvan er maar een paar zijn gemaakt. Met deze Engelse trouwauto verrast u niet alleen uzelf, maar ook uw gasten! Voor zover bekend zijn er van dit type nog maar 2 rijdende.

Wij zijn dan ook erg trots op dit zeer zeldzame exemplaar.

De Humber Snipe Saloon wordt standaard voor 4 uur verhuurd, tegen een vergoeding van 595,- euro incl. aan en afrijden, km, brandstof, chauffeur en btw.
Voor ieder extra uur, vragen wij een vergoeding van 65,- euro

 

Ford Mustang Cabriolet 1966

De Ford Mustang heeft een unieke wit/blauwe Pony lederen bekleding en is geheel gerestaureerd, zowel van binnen als van buiten. Werkelijk een plaatje om in te trouwen zowel met een dichte als met een open kap. Lekker zelf rijden in deze prachtige oldtimer, dat kan! Deze prachtige auto wordt ook verhuurd zonder chauffeur.

De Ford Mustang Cabriolet 1966 is ook te huur met chauffeur tegen een standaard minimum tarief van 4 uur tegen een vergoeding van 550,- euro incl. aan en afrijden, km, brandstof, chauffeur en BTW.
Zonder chauffeur is de Ford Mustang Cabriolet 1966 te huur van ’s morgens 06.00 tot 24.00 uur tegen een vergoeding van 450,- euro incl. km, brandstof en BTW. (prijs gebaseerd op halen en terugbrengen in Ridderkerk)
Excl. 250,- euro borg.

 

Amerikaanse Yellow Cab 1965

De unieke en in Nederland zeer weinig voorkomende New York Yellow Cab uit 1965 sierde in de zestiger jaren de straten van New York. De Yellow Cab is niet alleen geweldig geschikt als trouwauto, maar is in combinatie met de Amerikaanse 42 persoons schoolbus een unieke combinatie. Een echte New York Yellow Cab is een Checker Marathon, alle andere merken Yellow Cabs uit deze periode zijn niet de echte met heel veel instap/beenruimte en taximeter.

De huurprijs voor de Yellow Cab wordt standaard voor 4 uur verhuurd tegen een vergoeding van 455,- euro incl. aan en afrijden, km, brandstof, chauffeur en btw.
Voor ieder extra uur, vragen wij een vergoeding van 65,- euro

 

GMC Suburban Custom

Zelf een GMC 1963 SUV oldtimer besturen?

Deze zeer exclusieve Amerikaan wordt zowel zonder als met chauffeur verhuurd.

De GMC Suburban Custom uit 1963 is werkelijk een plaatje van een auto. Tot in nieuwe staat gerestaureerd. Prachtige lichtblauwe metallic kleur met nieuw interieur. De GMC bied plaats aan 9 personen incl. chauffeur. Hoe kunt u meer genieten dan op uw trouwdag met dit juweeltje zelf te rijden of gereden worden.

De GMC Suburban Custom is te huur met chauffeur tegen een standaard tarief van 5 uur tegen een vergoeding van 750,- euro incl. aan en afrijden, km, brandstof, chauffeur en BTW.
Ieder extra uur wordt apart berekend, tegen een vergoeding van 65,- euro.
Zonder chauffeur is de GMC Suburban Custom te huur van ’s morgens 06.00 tot 24.00 uur tegen een vergoeding van 600,- euro incl. km, brandstof en BTW. (prijs gebaseerd op halen en terugbrengen in Ridderkerk)
Excl. 400,- euro borg.